
کاربردهای احتمالی برای LLM Foodsky برای غذا برای جمعیت مختلف در سناریوهای مختلف پیشنهاد شده است. اعتبار: گروه مین ویکینگ
محققان انستیتوی فناوری محاسبات در آکادمی علوم چین به همراه همکاران ، یک الگوی بزرگ زبان را به سمت غذا (LLM) -Fuudsky تهیه کردند. این مطالعه در منتشر شد الگوهایبشر
LLMS قابلیت هایی را در مواجهه با چالش های پیچیده در زمینه های مختلف نشان داده است. با این حال ، کاربرد آن در مواد غذایی هنوز محدود نیست.
توسعه LLMS به سمت مواد غذایی با چالش هایی روبرو است ، در درجه اول به دلیل محدود بودن ماهیت و خرده فروشی داده های غذایی با کیفیت بالا. داده های مربوط به مواد غذایی از منابع مختلف ناشی می شود و اغلب از خطاهای املایی ، مسائل گرامری و تکرارها رنج می برد. علاوه بر این ، تنوع مباحث موجود در زمینه مواد غذایی ، مانند مواد تشکیل دهنده و اطلاعات غذایی ، در مدیریت این اطلاعات به طور مؤثر در LLMS مشکل ایجاد می کند.
برای پرداختن به این چالش ها ، محققان ، Foodsky ، که یک LLM بزرگ است ، زمینه ای را که برای پخت و پز و کاربردهای غذایی طراحی شده است ، ارائه دادند. آنها ابتدا مواد غذایی را توسعه دادند ، مجموعه ای از دستورالعمل های با کیفیت بالا چینی حاوی 811،491 مدخل در غذاهای مختلف مربوط به منابع شهرت خوب. Foodsky با استفاده از Corpus Costerance آموزش دیده است.
از نظر فنی ، این تیم مدلی را برای فضای انتخابی موضوع و الگوریتم یک نسل هماهنگ سلسله مراتب پیشنهاد کرد. این نوآوری های Foodsky امکان ادغام اطلاعات مرتبط و بازیابی اطلاعات را از قوانین دانش خارجی فراهم می کند و توانایی آنها در درک مفصل های دقیق مواد غذایی و تولید مواد غذایی مربوط به مواد غذایی را تقویت می کند.
مدل Foodsky در آزمون ملی سرآشپزها در چین و 91.2 ٪ در آزمون توانبخشی تغذیه ملی ، 83.3 ٪ با دقت صفر فوق العاده ای داشته است ، که نشان دهنده اثربخشی آن در ارائه مسیرهای قابل اعتماد آشپزی و تغذیه است.
انتظار می رود Foodsky تغذیه و بهداشت عمومی ، آموزش آشپزی و صنایع غذایی را ارائه دهد که این امر به تقویت الگوهای غذایی سالم تر و پایدارتر کمک می کند.
اطلاعات بیشتر:
Pengfei Zhou et al ، Foodsky: یک مدل زبان بزرگ به سمت مواد غذایی که می تواند سرآشپزها و آزمایشات غذایی را پشت سر بگذارد ، الگوهای (2025). doi: 10.1016/j.patter.2025.101234
این توسط آکادمی علوم چین ارائه شده است
نقل قول: LLM به سمت مواد غذایی به چالش های داده برای افزایش برنامه های غذایی (2025 ، 6 ژوئن) در تاریخ 6 ژوئن 2025 از https://medicalxpress.com/news/2025-06-food-d-tacks-dvant-nutritorities.html.html هدایت می شود.
این سند منوط به حق چاپ است. صرف نظر از هرگونه معامله عادلانه به منظور مطالعه یا تحقیقات خصوصی ، هیچ بخشی از مجوز کتبی قابل بازتولید نیست. محتوا فقط برای اهداف اطلاعاتی ارائه شده است.
منبع: https://medicalxpress.com/news/2025-06-food-llm-tackles-advance-nutritional.html