نیم نیم خالی؟ مطالعات تغذیه نه تنها باید روی آنچه والدین اشتباه می کنند متمرکز شوند

نیم نیم خالی؟ مطالعات تغذیه نه تنها باید روی آنچه والدین اشتباه می کنند متمرکز شوند
Credit: Pixabay/CC0 Public Domain


غذا

اعتبار: دامنه عمومی Pixabay/CC0

اگر برای بزرگ کردن فرزند یک دهکده طول بکشد ، همچنین به یک روستا نیاز دارد تا از نیازهای کودکان مراقبت کند.

نتایج بهداشت و تغذیه کودکان به طور مستقیم توسط ارائه دهندگان مراقبت از خانواده انجام می شود ، بلکه از طریق “دهکده” گسترده تر از سیاست ها و دولت ها ، سیستم های بهداشتی و آموزش ، خدمات اجتماعی و گروه های جامعه مدنی و همچنین سایر سطح ملی و محلی انجام می شود.

دروس آموخته شده از مطالعات تحقیقات دانشگاهی امروز به روستاهای چند نفره برای بهبود سیاست های بهداشتی ، درمان های پزشکی و روش های جلوگیری از کودکان مبتلا به غذا کمک می کند.

با این حال ، مطالعات تحقیقات پزشکی بر کارهایی که والدین به اشتباه انجام می دهند نسبت به آنچه در شرایط اجتماعی و منابع مورد نیاز خانواده ها و جوامع برای بهبود تغذیه کودکان انجام می دهند ، متمرکز می شوند.

در مقاله مدرن ما دریافتیم که مطالعات منتشر شده در مجلات پزشکی با تکرار برخی از حوضه ها و فرضیات قدیمی در یک رودخانه گیر کرده است. دستور العمل علاقه به نیازهای سن مدرسه به دلیل سن مدرسه است.

مراقبت از مواد غذایی

ما محقق در مواد غذایی و تغذیه و تغذیه ای هستیم که دارای مطالعات رژیم غذایی و تغذیه ای سخت هستند ، از جمله ترکیبی از بررسی دقیق از تغذیه کودک و روشهای غذایی خانوادگی.

تیم ما به تازگی از طریق پایگاه داده های پیشرو در زمینه تحقیقات پزشکی برای اطلاع از سؤالات ، تئوری ها و اندازه گیری هایی که محققان سالم معمولاً برای مطالعه فرایندهای مربوط به مراقبت از نیازهای کودکان و تغذیه برای کودکان در سن مدرسه استفاده می کنند ، می دانند.

ما نتوانستیم اصطلاحی را پیدا کنیم که دقیقاً آنچه را که به دنبالش بودیم توصیف کنیم ، بنابراین یک چارچوب مفهومی و تحقیقاتی به نام “مراقبت از غذا” را پیشنهاد کردیم. ما مفهوم مراقبت از مواد غذایی را “اضطراب یا علاقه به غذا ، یا اقدامات لازم برای تهیه مواد غذایی برای سلامتی ، چاه ، نگهداری ، نگهداری ، محافظت از خود یا هر کس دیگری” توصیف کردیم.

ما مطالعات ارزشمندی را در مورد آنچه کودکان می خورند ، عوامل خطر برای وعده های غذایی زیر بهینه پیدا کرده ایم و توصیف کرده اند که چگونه والدین فرزندان خود را تغذیه می کنند.

اما به طور کلی ، مطالعات تا حد زیادی مهمترین عناصر مراقبت از مواد غذایی ما را نادیده گرفته اند. این شامل عوامل اجتماعی ، سیاسی ، اقدامات عاطفی ، شناختی و جسمی است که در کنار کودکان تغذیه می شود.

این موضوعات در سایر علوم اجتماعی گنجانیده شده است ، اما تحقیقات بهداشتی همچنان تا حد زیادی از آنها غافل می شود.

والدین را سرزنش کنید

تحقیقات بهداشتی در مورد مراقبت از مواد غذایی کودکان تا حد زیادی روی خانواده متمرکز شده است ، از جمله شیوه های غذایی برای والدین و شرایط خانه که چیزی را تشکیل می دهد و نحوه خوردن کودکان. در حالی که این زمینه پیشرفت می کند ، هنگامی که من در مورد کودکان در مدرسه (در صورت وجود) صحبت کردم (در صورت وجود) ، چالش های غذا خوردن و تغذیه برای کودکان به عنوان موضوعاتی که ناشی از کاستی های والدین است ، توصیف می شود.

هر دو اقدام به مراقبت از مواد غذایی خود و نتایج کودک که معمولاً مورد مطالعه قرار گرفته است ، اغلب به عنوان مضر توصیف نشده است. ما سه چهارم از مطالعات را که در مورد چگونگی افزایش روشهای والدین از خطرات کودکان از مشکلات تغذیه ، خوردن آشفته ، وزن اضافی یا سلامت روانی ضعیف مورد تجزیه و تحلیل قرار داده ایم ، متمرکز کردیم.

چهار دسته اصلی مراقبت از مواد غذایی با محوریت محققان در بیست و یک مطالعه تجزیه و تحلیل شامل:

  • اقدامات تغذیه ای برای ارائه دهندگان مراقبت
  • اقدامات والدین بر اندازه یا وزن بدن کودکان متمرکز است
  • روشهایی که والدین در آن رشد می کنند
  • واکنش زمان غذا

در مطالعاتی که در آن عوامل زیادی اندازه گیری شد ، نتیجه گیری تحقیقات اغلب به طور مستقیم بر روی مواردی که والدین “اشتباه” بوده اند یا باید بهبود می یابند ، متمرکز می شوند.

حتی هنگامی که اثرات موجود بسیار اندک بود ، یا اهمیت کمی از روشهای والدین مشخص شده است ، نتیجه گیری تحقیق اغلب با جبران والدین اشباع می شود. انگشتان به والدین تجویز شده به عنوان “تعداد بسیار کمی” برای تقویت گزینه های غذایی سالم ، بلکه در مواردی که به عنوان تلاش مشتاق و سخت توصیف می شوند ، هدایت می شوند. والدین به ندرت می توانند در این مطالعات استراحت کنند.

از طرف دیگر ، محققان به ندرت ذکر می كنند یا سعی در ارزیابی چگونگی تلاش والدین در زمینه مراقبت از مواد غذایی در ایجاد روابط سالم ، پیوندها ، سنت های اعتماد به نفس ، خانواده ، پیوندها ، ارتباط روانشناختی ، فواید سلامتی ، چاه ذهنی برای كودكان یا سایر اعضای خانواده یا مزایای مراقبت از مواد غذایی برای جامعه وسیع دارند.

فرضیات پخته شده در تحقیق

محققان در حال حاضر در دوره “پدری شدید” کار می کنند ، ایدئولوژی و قوانین فرهنگی است. مادری شدید ، همانطور که جامعه شناس شارون هیز آن را تدوین می کند ، منعکس کننده ایده هایی در مورد زایمان “خوب” است که بر کودک متمرکز است ، از نظر عاطفی جذب می شود ، شدت کار خود و کارگردانی کارشناسان است.

در حالی که مطالعات بهداشتی به ندرت فرضیات خود را در مورد نقش های جنسیتی یا پدری و اعتقادات مادری خوانده می شود ، روشهای گسترده زایمان در بسیاری از مطالعات به انواع توصیه ها نشت می کند.

این روشهای تفکر گاهی اوقات تحت فرضیات و توصیه هایی قرار می گیرد که والدین باید همیشه سخت تر تلاش کنند و وقت ، پول و کار بیشتری را صرف کنند. Or the assumption that the research language that parents – especially mothers – should be – or must be, the main party responsible for health results for children.

چنین ایده هایی همچنین در توصیه های این مطالعه ظاهر شده است که تمایل به سرزنش والدین به خاطر نتایج حاصل از کنترل آنها ، بدون بالینی یا خوش خیم ، در حالی که غافل از مزایای مراقبت از مواد غذایی و کارهای معدنی اغلب برای تغذیه خانواده است.

روندهای مشابه در زمینه روانشناسی نزدیک به 40 سال فراخوانده شده است که روانشناس پائولا کاپلان پیشنهاد کرد “مادران را به خاطر مشکلات روانی فرزندان خود با تاریخ طولانی و متأسفانه مقصر دانست.”

والدین ، ​​مانند ارائه دهندگان مراقبت های اولیه و معلمان اول ، بر الگوهای مصرف کودکان ، رفتارها و رشد عادت تأثیر می گذارند. اما آنها این کار را در یک زمینه اجتماعی گسترده و پیچیده انجام می دهند که تحت تأثیر شرایط سیاسی ، تاریخی و اجتماعی قرار می گیرد. این شرایط در بحث های غذایی خانوادگی در مطالعات پزشکی مورد بازجویی قرار می گیرد.

توصیه های برخی از این مطالعات حاکی از آن است که متخصصان پزشکی باید در مورد استراتژی های بهداشت و بهداشت مواد غذایی راهنمایی بیشتری به والدین ارائه دهند. اما نویسندگان به ندرت از پشتیبانی ساختاری مانند سیاست ها ، برنامه ها یا منابع مشخصی که به والدین در موفقیت کمک می کند ، یاد کردند.

با این حال ، والدین هنگام تعیین اینکه چه چیزی ، چه زمانی ، کجا و چگونه می توانند فرزندان خود را تغذیه کنند ، با بسیاری از عوامل و ملاحظات متناقض مغایرت دارند. در بسیاری از موارد ، آنقدر ساده نیست که از توصیه های غذایی موجود پیروی کنید.

آنچه برای ارائه خدمات غذایی با کیفیت بالا لازم است

شواهد تحقیقات پزشکی به بهبود سیاست های تغذیه ای برای کودکان ، برنامه ها و عمل بالینی کمک می کند. اما تحقیقات در مجله های پزشکی پیشرو در مورد اینکه چه چیزی و چگونه می توان کودکان را در سن مدرسه تغذیه کرد ، هنوز هم تا حد زیادی از حقایق پیچیده زندگی خانوادگی و نیروهای سیاسی که آنها تشکیل می دهند جدا است.

نمونه ای از مطالعات که ما تا حد زیادی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته ایم ، قیاس و در مورد مواد مهم مورد نیاز برای ارائه مراقبت های غذایی با کیفیت خوب برای کودکان صحبت شده است. این شامل تأمین و دسترسی به غذاهای غذایی ، ذخیره و تهیه غذاهای ایمن ، منابع ، زمان ، مراقبت از کودکان و برنامه های غذایی در مدرسه ، دانش سواد و مهارت های غذایی ، محیط های غذایی در محلات و سیاست های جامع نهادی و اجتماعی است که باعث تقویت مراقبت از مواد غذایی می شود.

این مباحث گاهی اوقات در حاشیه ذکر شده است و مدتهاست که مباحثی برای مطالعه در برخی از گوشه های جامعه شناسی ، علوم سیاسی و مطالعات غذایی بوده است.

اما زمان آن رسیده است که محققان پزشکی و کسانی که مطالعات تغذیه ای را می خوانند و از آنها استفاده می کنند ، نگاهی دقیق تر به فرضیاتی که نام آنها در تحقیقات پخته نشده است تا اطمینان حاصل شود که ما از همه سنگهای یک اندازه در مورد چگونگی عملکرد بهتر والدین مادران-با ولتاژ که والدین قبلاً در تغذیه فرزندان خود اعمال کرده اند ، پشتیبانی نمی کنیم.

محققان بهداشت می توانند با تفکر بیشتر در فرضیات خود در مورد نقش جنسیت ها ، پدر و مادر و مادری خوب ، تغذیه سالم و وعده های غذایی ایده آل خانوادگی و چگونگی القاء این درک در کارهای علمی و روشهایی که ما در مورد چگونگی تغذیه کودکان به خوبی انجام می دهیم ، پیشرفت کنند.

در دهه هشتاد قرن گذشته ، محقق غذاهای خانگی ، مارگوری DeFolte به اهمیت نامگذاری و مطالعه کارهای گرانبهای روزانه برای تغذیه خانواده ها اشاره کرد ، اما هنوز کارهای زیادی وجود دارد.

اطلاعات بیشتر:
جنیفر ل بلک و همکاران ، به سمت نظریه “مراقبت از مواد غذایی”: مروری بر ادبیات بهداشتی که مراقبت از نیازهای غذایی برای کودکان در سن مدرسه را مورد مطالعه قرار می دهد ، بررسی های غذایی (2025). doi: 10.1093/nutrit/nuaf066

مقدمه از مکالمه

این مقاله از گفتگو تحت مجوز جامعه خلاق منتشر می شود. مقاله اصلی را بخوانید.مکالمه

نقل قولنیمی از لیوان خالی است؟ مطالعات تغذیه ای نه تنها باید بر آنچه والدین انجام می دهند (2025 ، 20 اوت) در 20 اوت 2025 از https://medicalxpress.com/news/2025-08-glass-nutrition-huldnt-focus.html متمرکز شود.

این سند منوط به حق چاپ است. صرف نظر از هرگونه معامله عادلانه به منظور مطالعه یا تحقیقات خصوصی ، هیچ بخشی از مجوز کتبی قابل بازتولید نیست. محتوا فقط برای اهداف اطلاعاتی ارائه شده است.




منبع: https://medicalxpress.com/news/2025-08-glass-nutrition-shouldnt-focus-parents.html