8 تا از بهترین دکتر داخلی در ایران️ از نگاه مردم【آپدیت سال1401】+ مشاوره-پزشک گردشگر

به عنوان مثال، آنها می‌توانند همزمان یک بیمار مبتلا به دیابت و بیمار دیگری با عفونت گوش را درمان کنند. دکتر علی اصغر شاه دایی متولد سال ۱۳۴۷ موفق به دریافت مدرک دکترای عمومی از دانشگاه علوم پزشکی ایران شد. وی همچنین مدرک تخصصی بیماری های داخلی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران اخذ کرد.ایشان پایان نامه خود درباره درمان های نوین دیابت ارائه داده و در کلینیک های تخصصی دیابت موفقیت بسیاری در زمینه درمان دیابت از خود نشان داده است.

از طرفی، کار یک متخصص داخلی چالش‌برانگیز است؛ زیرا با بسیاری از شرایط و بیماری‌های مختلف روبرو است. در این میان، برخی از بیماران دارای چندین بیماری مزمن هستند و نیاز به مراقبت‌های پیچیده دارند. در ادامه این مطلب، در مورد مراحل تحصیلی متخصص داخلی، اینکه چه بیماری‌هایی را ویزیت می‌کند و تفاوت آنها با پزشکان عمومی؛ توضیح می‌دهیم.همچنین اگر نیاز متخصص داخلی دارید میتوانید از سرویس ویزیت پزشک در منزل هوم ویزیت استفاده کنید.

در این صورت لازم است که به متخصص داخلی مراجعه کنند زیرا همانطور که بیان شد وظیفه اصلی متخصص داخلی تشخیص بیماری ها است. دو مورد از رایج‌ ترین درمان‌ ها که توسط متخصص داخلی برای مقابله با فشار خون بالا برای بیماران تجویز می شود، مصرف داروهای ضد فشار خون و ایجاد تغییر در شیوه زندگی فرد بیمار است تا اوضاع فشار او بدتر نشود. ايشان تحصيلات عالي خود را در رشته پزشكي دانشكدة پزشكي دانشگاه كرمان آغاز كرد و به سال 1368 فارغ‌التحصيل شد. وي در سال 1371 موفق به اخذ درجة تخصصي در رشتة كودكان از دانشگاه علوم پزشكي كرمان گرديد.

  • اما درصورتی‌که مشکلات تنفسی جدی باشد و در طولانی‌مدت برطرف نشود، باید به متخصص ریه مراجعه کرد.
  • چرا که آنها پزشک متخصص در درمان بیماری‌های مرتبط با اندام‌های داخلی از جمله قلب، کلیه، کبد، ریه‌ها و غیره هستند.
  • دکتر داخلی نباید برای معاینه سریع تر و بیشتر بیماران، فرصت صحبت کردن را از آن ها بگیرد.
  • از این رو سطح علمی و تخصصی متخصصین داخلی بالاتر از پزشکان عمومی می باشد.

ایشان در شهر شیراز به عنوان پزشک نمونه، چهار بار برگزیده شده اند و 23 سال سابقه درخشانی را ارائه خدمات نموده اند. دکتر فروغ سبزقبایی پس از گذراندن دوره تخصصی خود، دوره فوق تخصصی نفرولوژی یا بیماری های کلیه و فشارخون را در دانشگاه علوم پزشکی ایران سپری کردند و در نهایت بورد فوق تخصصی را از آن خود کردند. ایشان عضو انجمن نفرولوژی ایران، عضو انجمن جهانی نفرولوژی و هم چنین عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران می باشند. دکتر نیلوفر نیک پوری در سال ۱۳۸۱ موفق به اخذ مدرک تخصصی از دانشگاه علوم پزشکی همدان شد و دارای متخصص داخلی، بیماری های گوارش، غدد، ریه، روماتیسم و کلیه می باشد.

متخصص بیماریهای داخلی

معمولاً این مشکل بر اثر ویروس های وارد شده در دستگاه تنفسی ایجاد می شود و نشانه های وجود این بیماری با توجه به سیستم که تحت تأثیر قرار گرفته است ، متفاوت می باشد. بهترین رفتار دکتر داخلی به گونه ای است که اگر در درمان یک بیماری خاص و مزمن تخصص نداشته باشد ، فرد را به متخصصان دیگر معرفی کند. هر کسی در چنین مواقع به دنبال بهترین دکتر داخلی می باشد.ما در این مقاله کار شما را آسان تر کرده و به معرفی ۱۰ تا از بهترین دکتر های داخلی پرداخته ایم تا شما نیز با آنها آشنا شوید.

دکتر سیروس وثوقی

وی بعد از دو سال سابقه کاری به عنوان پزشک خانواده در استان کرمانشاه، تحصیل خود را در رشته داخلی با توجه به اینکه علاقه زیادی به بیماری داخلی بخصوص بیماری های خونی داشت، ادامه داد. سپس به مدت ۱۸ ماه برای گذراندن دوره تخصصی در بیمارستان زینبیه خورموج استان بوشهر خدمت کرد. پس از گذراندن تحصیلات متوسطه در دبیرستان کمال، در سال 1366 در رشته پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی کرمان پذیرفته شدند. دوران تحصیلات پزشکی عمومی در کنار اساتید برجسته ای چون دکتر علیرضا ستوده نژاد، دکتر محمد حسین داعی، دکتر پدرام …

در صورت ایجاد آلرژی به خاطر وجود آسم ، راه‌های هوایی تنگ تر شده و هوای کمتری به ریه ها می رسد. در چنین مواقعی فرد در هنگام تنفس با مشکلاتی مانند خس خس سینه ، تنگی قفسه سینه مواجه می شود. درمان این مشکل با مصرف دارو انجام خواهد شد و هورمون ها به حد تعادل می رسند.علائم کم کاری تیروئید شامل خستگی بیش از حد ، خشک بودن پوست و مو ، درمان ناتوانی بدن برای گرم شدن و افزایش وزن می باشد‌. کار غده تیروئید تنظیم انرژی لازم برای بدن است که این انرژی از طریق هورمون های تیروئید دریافت می شود. زمانی که تیروئید ضعیف شود یا کم کار باشد انرژی کافی برای بدن تولید نشده و متابولیسم بدن کاهش می یابد.برای آگاهی است که کم کار تیروئید لازم است یک آزمایش خون ساده انجام دهید. گاهی اوقات احساس خستگی بیش از حد و نداشتن انرژی کافی در طول روز به خاطر وجود بیماری هایی مانند کم خونی ، غده تیروئید ضعیف ، افسردگی و یا مشکلاتی در برنامه خواب وجود داشته باشد.

مراجعه به پزشک عمومی بهتر است یا متخصص داخلی؟

علائم بروز این گونه عفونت ها بستگی به سیستم هایی که دچار مشکل هستند، دارد. برای مثال، اگر مجله خبری پزشکی عفونت باکتریایی ثانویه وجود داشته باشد، برای برطرف کردن مشکل نیاز به آنتی بیوتیک می باشد.